Mieluţ Pascal

1 img 20170307 115132 jpg jpeg

Doamna Florentina Hij, din comuna Volovăţ, judeţul Suceava ne-a trimis o reţetă specială pentru zilele de Paşte, mieluţ din aluat.

De ce ai nevoie pentru mieluţ pascal

2 ouă

180 g zahăr

90 ml ulei

90 ml smântână

1 linguriţă unt

2 stafide

20 g zahăr pudră

5 g praf de copt

180-200 g făină

Cum se prepară mielul

Baţi foarte bine ouăle cu zahărul, adaugi treptat uleiul, smântâna şi, la final, făina amestecată cu praful de copt. Omogenizezi compoziţia şi o torni în forma de miel unsă cu unt şi tapetată cu făină. Aşezi forma pe o tavă şi o dai la cuptorul preîncălzit circa 25 de minute. După răcire scoţi mieluţul cu grijă din formă, îi fixezi stafidele drept ochi şi îl pudrezi cu zahăr.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg