Napolitane umplute cu cremă de nuci

Mulţumim Iuliei Paula Pesteşan din judeţul Arad care ne-a trimis o reţetă ce ne poartă cu gândul la copilărie.
Ingrediente
1 pachet foi de napolitane 300 gr nuci macinate 250 gr margarina 400 gr zahar 5 galbenusuri esenta de rom 100 gr ciocolata amaruie
Mod de preparare
Se pun 200 gr zahar la caramelizat pana capătă o culoare aurie. Dupa care se adauga cubuletele de margarina, nucile macinate si se amesteca incontinuu. Dupa ce da in clocot, se adauga cubuletele de ciocolata si se lasa pana se topeste. Intre timp, se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas si se incorporeaza in crema caramel. Se lasa sa dea intr-un clocot, dupa care se da deoparte pana devine calduta.
Crema nu se lasa sa se raceasca de tot, pentru ca altfel se va intinde greu. Se pune o foaie pe o tava, se unge cu un strat subtire de crema se acopera cu a doua foaie pana se termina crema. Ultima trebuie sa fie foaia de napolitana ce se acopera cu o folie. Se preseaza cu un fund de lemn. Se lasa cateva ore sa stea, dupa care se poate felia .