Omletă la cuptor

omleta la cuptor jpeg

Mulţumim Biancăi Raluca Panazan din Braşov pentru această reţetă!

Ingrediente

4 oua o bucata de kaizer frunze de ceapa verde 1/2 ardei kapia mic cascaval delaco ulei de masline sau unt pentru uns sare/piper

Mod de preparare

Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,dupa se adauga si galbenusuriile, kaizerul si legumele calite. Punem si cateva cuburi de cascaval in compozitie. Adaugam si condimentele,amesetecam bine si adaugam compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei de masline sau unt. Se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute. Inainte cu 5 minute se scoate omleta, se pun feliute de cascaval si se lasa pana cand acesta se topeste.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.