Omletă spaniolă

DSC02951 jpeg

Doamna Paula Iulia Pestesan din Cenad ne-a  cucerit cu reteta ei de omleta spaniola.

Ai nevoie de

4 cartofi mari

1 ceapă mare

5 ouă

parizer

sare

piper

patrunjel tocat

ulei, pentru prăjit

 Cum se prepară

Dai prin răzătoare cartofii spălaţi şi curăţaţi. Îi laşi la scurs, îi storci bine, adaugi cepa tocată, cubuleţe de parizer, după gust, ouăle bătute separat, sare şi piper, după gust.

Încingi ulei într-o tigaie mai mare şi răstorni amestecul. Coci omleta la foc domol, trecând, din când în când, vârful cuţitului pe marginea tigăii până când se desprinde uşor, apoi o întorci şi o coci şi pe cealaltă parte. Îi faci testul cu scobitoarea şi dacă acesta rămâne curată este gata. O laşi la răcorit şi o serveşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg