Omletă spaniolă

Doamna Paula Iulia Pestesan din Cenad ne-a cucerit cu reteta ei de omleta spaniola.
Ai nevoie de
4 cartofi mari
1 ceapă mare
5 ouă
parizer
sare
piper
patrunjel tocat
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară
Dai prin răzătoare cartofii spălaţi şi curăţaţi. Îi laşi la scurs, îi storci bine, adaugi cepa tocată, cubuleţe de parizer, după gust, ouăle bătute separat, sare şi piper, după gust.
Încingi ulei într-o tigaie mai mare şi răstorni amestecul. Coci omleta la foc domol, trecând, din când în când, vârful cuţitului pe marginea tigăii până când se desprinde uşor, apoi o întorci şi o coci şi pe cealaltă parte. Îi faci testul cu scobitoarea şi dacă acesta rămâne curată este gata. O laşi la răcorit şi o serveşti.