Pandişpan cu mere şi stafide

Mulţumim Alina Alexandra Preda pentru delicioasa reţetă pe care ne-ai trimis-o la redacţie!
Ingrediente
8 ouă 1 praf de sare 500 g iaurt cu fructe 400 g zahăr 400 g făină 150 ml ulei 1 plic praf de copt coaja de la o lămâie esenţă de vanilie 4 plicuri zahăr vanilat 1 pungă stafide 5 mere scorţişoară zahăr pudră
Mod de preparare
Baţi albuşurile spumă cu praful de sare, adaugi zahărul tos şi mixezi. Torni uleiul câte puţin şi pui gălbenuşurile. Adaugi treptat iaurtul cu fructe, apoi făina amestecată cu praful de copt.
La final pui coaja rasă de lămâie, esenţa de vanilie şi zahărul vanilat. Speli merele, le cureţi de coajă şi le tai bucăţele. Peste ele adaugi stafidele şi scorţişoara, apoi le
pui în compoziţia de mai sus.
Tapetezi o tavă şi torni compoziţia. Dai la cuptorul preîncălzit 30-40 de minute, la foc potrivit.
După ce scoţi din cuptor presari zahăr pudră.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.