Panna cotta cu fructe răcoritoare

panacotta fructe jpeg

Mulţumim Antoniei Năstase, o tânără cititioare fidelă a revistei noastre, de numai 16 ani care ne-a trimis la redacţie această reţetă!

Ingrediente

500 ml smantana dulce 300 ml lapte 70 gr zahar 20 gr gelatina 3 pliculete zahar vanilat fructe ( mere verzi, mere rosii, struguri rosii, prune, kiwi) 1 pliculet Tort Gelee transparent, preparat conform instructiunilor de pe plic Mod de preparare

Smantana dulce si laptele le incalzim intr-un vas, la foc mic. Apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si lasam sa fiarba 1 minut. Gelatina o hidratam in apa, conform instructiunilor de pe plic, si o adaugam in compozitia calduta. Lasam la racit 15 minute. Ungem cu putina apa/ulei, cateva cescute de cafea sau alte forme mai micute si turnam compozitia. Cand s-a racit, decoram cu feliute subtiri de fructe, peste care turnam gelul transparent, cu ajutorul unei linguri. Dam la rece 3-4 ore.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg