Papanaşi cu brânză

papanasi bucovineni jpeg

Se zice în popor că papanşaii sunt greu de preparat şi trebuie să ai ceva experienţă în bucătărie pentru a-i prepara. Noi susţinem contrariul, mai ales după ce am încercat reţeta de papanasi cu branza propusă de Maria Angelica Trică din Râmnicu Vâlcea. Mulţumim!

Ingrediente

2 oua 300 g branza 1 varf cutit bicarbonat de sodiu stins cu lamaie 15 linguri faina 200 g zahar esenta vanilie 100 g smantana,dulceata sau gem sare ulei pentru prajit Mod de preparare

Se amesteca bine ingredientele pana devine un aluat lipicios. Din acest aluat de papanasi se fac bile,care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc,apoi se asaza pe o farfurie acoperita cu hartie absorbanta. Acesti papanasi cu branza se servesc cu gem sau dulceata si smantana deasupra.

Papanasi moldovenesti

Papanasi moldovenesti

Papanasi cu branza

Papanasi cu branza

Papanasi bucovineni

Papanasi bucovineni

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.