Papanaşi cu dulceaţă de zmeură

001 jpeg

Cine ar refuza o porţie de papanaşi cu dulceaţă de zmeură? Domnul Ionel Neagu din Giurgiu ne-a spus cum îi prepară el.

Ai nevoie de

500 g brânză dulce făcută în casă

3 ouă

300 g făină

1 linguriţă cu vârf  bicarbonat de sodiu nestins

3 pachete zahăr vanilat

1 praf sare

ulei, pentru prăjit

smântână

dulceaţă de zmeură

 Cum se prepară

Amesteci bine brânza scursă cu ouăle, apoi adaugi făina amestecată cu praful de copt, zahărul vanilat şi sarea. Frămânţi bine aluatul, apoi rupi câte o bucăţică şi modelezi cercuri şi biluţe. Papanaşii obţinuţi îi prăjeşti în baie de ulei câte unul împreună cu biluţa lui. Îi scoţi pe hârtie absorbantă, ca să elimini excesul de ulei, şi îi serveşti ornaţi cu gem de zmeură şi cu smântână, după gust.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg