„Pătrăţele“ cu bezea

patratele cu bezea jpeg

Îi mulţumim Mioarei Seuciuc din Timişoara pentru această reţetă de desert!

Ingrediente 250 g făină 80 g margarină 80 g zahăr + 7 linguri 1 praf de copt 5 ouă 500 g brânză dulce 1 plic budincă de vanilie 1/2 l lapte Mod de preparare

Pentru aluat, freci ­făina cu margarina, adaugi 80 g de zahăr, praful de copt şi un ou întreg. După ce frămânţi foarte bine, întinzi o ­foaie cât tava. Pentru cremă, amesteci brânza dulce cu budinca de vanilie, un ou întreg şi trei gălbenuşuri. Adaugi laptele, patru linguri de zahăr şi omogenizezi bine. Torni această compoziţie peste foaia de aluat şi introduci la cuptor. Când prăjitura a prins o pojghiţă, pui cele trei albuşuri bătute spumă cu puţin zahăr (trei linguri) şi dai din nou la cuptor, să se rumenească spuma.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg