Pavlova cu fructe de pădure

Daniela Banu, Brasov   Copy jpeg

Cea mai fină prăjitură cu beazea este pavlova. Încearcă reţeta doamnei Daniela Banu din Braşov.

De ce ai nevoie pentru pavlova

Pentru blat

3 ouă

200 g zahăr pudră

1 linguriţă cu vârf amidon

1 linguriţă oţet

1 praf de sare

Pentru cremă

200 ml frişcă

1 plic de zahăr vanilat

Pentru decor

200 g fructe de pădure

2 linguri zahăr, opţional

 Află cum se prepară pavlova

Încingi cuptorul. Baţi bine albuşurile cu sarea, până se umflă, apoi adaugi zahărul pudră în trei tranşe, mixând bine de fiecare dată. Bezeaua formată trebuie să fie tare. Pui oţetul şi amidonul, apoi mixezi cinci-zece minute. Tapetezi o tavă şi pui în ea bezeaua cu lingura, sub formă de inimioară o ţii în cutor până când devine tare la exterior şi moale la interior. Ţii frişca 12 ore la frigider, apoi o mixezi cu zahărul vanilat până se întăreşte. Dacă fructele de pădure sunt congelate, le fierbi cu două linguri de zahăr, până obţii un sirop, sau le pui aşa, decongelate şi scurse bine. Acoperi bezeaua cu frişcă şi distribui uniform fructele de pădure.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg