Piept de pui cu ciuperci şi smântână

IMG 0472 jpeg

Pentru prânz, prepară chiar mâine pipet de pui cu ciuperci şi smântână, după reţeta doamnei Viorica Tirloiu.

Ai nevoie de

1/2 piept de pui

500 g ciuperci

4 morcovi

200 ml smântână, pentru gătit

2 linguriţe unt

sare

piper

 Cum se prepară

Speli ciupercile şi morcovii şi îi tai felii groase. Topeşti 1 linguriţă de unt şi căleşti legumele. Acoperi cu un capac şi amesteci din când în când. După ce s-au înmuiat torni smântâna, presari sare şi piper, după gust şi mai ţii pe foc 10 minute să se combine aromele.

Separat, speli şi feliezi pipeptul de pui, îl ungi cu restul de unt, îl dai cu sare şi piper, apoi îl frigi pe grătarul încins. Serveşti friptura alături de mâncărica ciuperci cu smântână.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg