Piept de pui cu ciuperci şi smântână

Pentru prânz, prepară chiar mâine pipet de pui cu ciuperci şi smântână, după reţeta doamnei Viorica Tirloiu.
Ai nevoie de
1/2 piept de pui
500 g ciuperci
4 morcovi
200 ml smântână, pentru gătit
2 linguriţe unt
sare
piper
Cum se prepară
Speli ciupercile şi morcovii şi îi tai felii groase. Topeşti 1 linguriţă de unt şi căleşti legumele. Acoperi cu un capac şi amesteci din când în când. După ce s-au înmuiat torni smântâna, presari sare şi piper, după gust şi mai ţii pe foc 10 minute să se combine aromele.
Separat, speli şi feliezi pipeptul de pui, îl ungi cu restul de unt, îl dai cu sare şi piper, apoi îl frigi pe grătarul încins. Serveşti friptura alături de mâncărica ciuperci cu smântână.