Piept de pui în bacon

IMG 20170528 WA0001 jpeg

Carnea de pui are nevoie de bacon pentru a nu mai fi atât de fadă. Aşadar prepară pieptul de pui în bacon după reţeta doamnei Felicia Vanea.

Ingrediente ● 1 piept de pui ● 200 g bacon tăiat feliuţe ● 2 felii caşcaval ● piper ● ulei

Speli pieptul de pui, îl usuci şi îl tai în două. Crestezi în fiecare bucată de carne un buzunăraş şi introduci câte o felie de caşcaval. Presari piper, după gust, le înfăşori în feliuţe de bacon, le aşezi într-o tavă şi le stropeşti cu ulei. Acoperi cu folie de aluminiu şi dai la cuptor 30 de minute, apoiîndepărtezi

folia şi mai ţii 10 minute ca să se rumenească.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg