Piept de raţă cu sos de struguri

piept de rata cu struguri si smantana jpeg

Mulţumim Maria Giurgiu Şerban pentru o inedită şi gustoasă reţetă!

Ai nevoie de 1 piept de raţă 500 ml supă de pui 2-3 linguri amidon 200-300 g struguri negri 200 g smântână pentru gătit zeamă de lămâie cimbru unt

Feliezi pieptul de raţă, îl laşi la marinat câteva ore în zeamă de lămâie şi cimbru, după care îl prăjeşti în unt (apoi îl păstrezi la cald). În untul rămas de la prăjit adaugi amidonul (amesteci rapid), apoi torni supa de pui şi laşi să fiarbă câteva minute. Zdrobeşti jumătate din boabele de struguri şi le adaugi în sos pentru a da aromă. Laşi să fiarbă la

foc mic 10 minute, după care adaugi încet smântâna. Serveşti sosul alături de carne şi de celelalte boabe întregi de struguri.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg