Piept de raţă cu sos de struguri

Mulţumim Maria Giurgiu Şerban pentru o inedită şi gustoasă reţetă!
Ai nevoie de 1 piept de raţă 500 ml supă de pui 2-3 linguri amidon 200-300 g struguri negri 200 g smântână pentru gătit zeamă de lămâie cimbru unt
Feliezi pieptul de raţă, îl laşi la marinat câteva ore în zeamă de lămâie şi cimbru, după care îl prăjeşti în unt (apoi îl păstrezi la cald). În untul rămas de la prăjit adaugi amidonul (amesteci rapid), apoi torni supa de pui şi laşi să fiarbă câteva minute. Zdrobeşti jumătate din boabele de struguri şi le adaugi în sos pentru a da aromă. Laşi să fiarbă la
foc mic 10 minute, după care adaugi încet smântâna. Serveşti sosul alături de carne şi de celelalte boabe întregi de struguri.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.