Piftie de curcan

IMG 20171029 WA0007 jpeg

Pentru că se apropie sărbătorile îţi propunem o reţetă de piftie, aşa cum o face Theodor Şonea din Bucureşti.

De ce ai nevoie pentru piftie de curcan

2 aripi curcan

2 morcovi

2 cepe

piper negru boabe, după gust

foi dafin, după gust

4 căţei mici usturoi

ardei roşii, după gust

verdeaţă, după gust

ouă fierte, după gust

Cum se face piftia de curcan

Speli şi cureţi aripile de curcan şi le pui la fiert în apă cu sare, atât cât să fie acoperite. Le ţii 2 ore. După 1 oră adaugi morcovii, ceapa, foi de dafin şi piper boabe. La final, pui usturoiul pisat. Dezosezi carnea, strecori zeama şi o vânturi. Aşezi carnea în boluri, ouăle fierte şi legumele feliate. Torni zeama, decorezi după gust şi dai la frigider aproximativ 8 ore.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg