Plăcintă cu brânză şi măsline

Pentru aperitiv, îţi recomandăm această reţetă de plăcintă cu brânză şi măsline, după reţeta doamnei Ana Ghercea din Ilidia, judeţul Caraş-Severin.
De ce ai nevoie pentru plăcintă cu brânză şi măsline
6 foi plăcintă
250 g brânză sărată
2 ouă
100 ml ulei
măsline verzi, fără sâmburi
Cum se prepară plăcinta cu brânză şi măsline
Dai brânza prin răzătoarea mare, adaugi ouăle bătute şi măslinele tăiate rondele şi tapetezi o tavă. Întinzi o foaie de plăcintă, o ungi cu ulei, pui a doua foaie, iarăşi ulei şi a treia foaie unsă. Întinzi un strat de umplutură, iarăşi trei foi unse, brânză şi tot aşa până termini foile şi umplutura. Ultimul strat trebuie să fie foi. O dai la cuptor până se rumeneşte. Serveşti plăcinta caldă sau rece.