Plăcintă cu caise

Doamna Ermina Vlăsceanu ne-a ispitit cu o delicioasă plăcintă cu caise.
Ai nevoie de
1 pachet foi de plăcintă
600 g brânză dulce
300 g iaurt
2 plicuri zahăr vanilat
2 linguri de zahar tos
4 ouă caise feliate, după gust
ulei, pentru uns
ou, pentru uns
Cum se prepară
Laşi foile de plăcintă să se dezgheţe la temperatura camerei. Le ungi cu ulei, le suprapui câte trei, iar pe primele le aşezi într-o tavă tapetată, apoi le încreţeşti uşor. Separat, amesteci brânza cu iaurtul, cwele două tipuri de zahăr, ouăle şi feliile de caise. Întinzi peste foile din tavă o parte din umplutură, iar foi, iar brânză şi termini cu un strat de foi. Înţepi plăcinta din loc în loc şi o ungi cu oul bătut. Dai tava la cuptorul încins, în prealabil şi o ţii până când se rumeneşte plăcinta.