Plăcintă vegetariană

placinta vegetariana jpeg

Bogată în vitamine, această plăcintă vegetariana este ideală pentru cei care au grijă de sănătatea lor.

Ingrediente:

4 linguri de ulei de măsline o ceapă mare tăiată 4 căţei de usturoi zdrobiţi 2 linguri de pudră de curry 2 linguri de chimion tocat 2 ardei graşi verzi sau roşii tocaţi o vânătă mică tăiată bucăţi 450 de grame de roşii tocate o jumătate de cană de apă 500 de grame de cartofi roşii tăiaţi pe jumătate o jumătate de cană de lapte o cană de mazăre congelată o jumătate de cană de parmezan ras un vârf de cuţit de sare şi unul de piper, după gust

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-o tigaie pusă pe foc mediu, încingeţi o linguriţă de ulei. Căliţi apoi în el, timp de 5 minute, ceapa, usturoiul, pudra de curry şi chimionul. Transferaţi totul într-un castron. Turnaţi în tigaie restul de ulei.

Adăugaţi ardeii graşi, vânata, roşiile şi jumătate de cană de apă. Se lasă pe foc timp de 20 de minute. Se toarnă şi ceapa, iar apoi toată compoziţia se aşează într-o tavă. Se fierb cartofii şi se zdrobesc.

Se adaugă mazărea, sarea şi piperul peste placinta vegetariana. Se răstoarnă toate legumele peste şi se presară parmezan. Se lasă placinta vegetariana la cuptor 15 minute.

Pizza vegetariana

Pizza vegetariana

Tocana vegetariana

Tocana vegetariana

Salata vegetariana

Salata vegetariana

Foto: meanmissmustard.com