Plăcinţele cu urdă şi pătrunjel

Cititorii noştri se întrec în a ne trimite reţete care mai de care mai atrăgătoare şi mai delicioase. Una dintre ele este chiar aceasta trimisă de Antonia Năstase din Bucureşti.
Ai nevoie de
450 g aluat foitaj 200 g urdă 2 ouă 1 gălbenuş pentru uns pătrunjel proaspăt 1 praf de sare
Mod de preparare
Decongelezi aluatul şi îl tai cerculeţe cu un pahar potrivit la gură. Amesteci urda cu ouăle, praful de sare şi pătrunjelul verde, tocat mărunt. Pe bucăţile de foitaj tăiate pui puţină umplutură, apoi lipeşti capetele (presezi cu o furculiţă).
Ungi plăcinţelele cu gălbenuşul bătut şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 15-20 de minute.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.