Plăcinţele cu urdă şi pătrunjel

placintele cu urda si patrunjel jpeg

Cititorii noştri se întrec în a ne trimite reţete care mai de care mai atrăgătoare şi mai delicioase. Una dintre ele este chiar aceasta trimisă de Antonia Năstase din Bucureşti.

Ai nevoie de

450 g aluat foitaj 200 g urdă 2 ouă 1 gălbenuş pentru uns pătrunjel proaspăt 1 praf de sare

Mod de preparare

Decongelezi aluatul şi îl tai cerculeţe cu un pahar potrivit la gură. Amesteci urda cu ouăle, praful de sare şi pătrunjelul verde, tocat mărunt. Pe bucăţile de foitaj tăiate pui puţină umplutură, apoi lipeşti capetele (presezi cu o furculiţă).

Ungi plăcinţelele cu gălbenuşul bătut şi le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, 15-20 de minute.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg