Pogo-Yogo cu zmeură

Îi mulţumim Petriei Florescu din mehedinţi pentru această reţetă pe care ne-a trimis-o la redacţie!
Ingrediente
Pentru blat 8 ouă 8 linguri apă 16 linguri zahăr 16 linguri făină 1 praf de copt
500 ml lapte
1 plic budincă de vanilie
1/2 pachet de unt
esenţă de vanilie
2 linguri zahăr
zmeură
dulceaţă de căpşuni
Mod de preparare
Baţi albuşurile cu apa până obţii o spumă tare, apoi pui treptat zahărul. Adaugi gălbenuşurile, făina amestecată cu praful de copt şi omogenizezi. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi o acoperi cu folie de aluminiu. Dai la cuptorul preîncălzit 30 de minute. Pentru cremă, prepari budinca de vanilie în 500 ml lapte, adaugi zahărul, pui pe foc şi ţii până se îngroaşă, iar când se răceşte adaugi untul şi o lingură de esenţă de vanilie. Tai din blatul răcit rondele cu un inel de inox (sau cu un pahar), apoi scobeşti şi pui crema răcită. Decorezi prăjitura cu zmeură şi dulceaţă şi dai la rece.