Prăjitură Cabana

Doamna Adriana Ene din Caracal ne-a convins că este o maestră în arta bucătăriei prin această prăjitură Cabana.
De ce ai nevoie pentru prăjitură Cabana
Pentru foi 4 ouă
200 ml ulei
200 ml lapte
200 g zahăr
1 praf de sare
1 lămâie
1 plic praf de copt
făină cât cuprinde
Pentru cremă
400 g zahăr
12 linguri făină
1,5 l lapte
400 g unt
400 g ciocolată
rahat nucă de cocos
Cum se prepară prăjitura Cabana
Se mixează albuşurile cu zahărul, se adaugă gălbenuşurile, uleiul treptat, laptele şi făina amestecată cu praful de copt Din această compoziţie se coc foi subţiri pe fundul unei tăvi întinse unse cu ulei.
Se pune zahărul la caramelizat, apoi se adaugă laptele, făină şi se amestecă pentru a nu se formă cocoloaşe. Amestecul se pune pe baie de abur până când crema se îngroaşă. Se lasă la răcorit, apoi se adaugă untul şi ciocolată topită. Se aşază crema între foi şi se lasă prăjitură câteva ore în repaus pentru a se putea porţiona. Se taie prăjitură în fâşii de 4 cm. Fiecare fâşie se taie pe diagonală apoi se lipesc cu crema câte 2 secţiuni sub formă de prismă asemeni unui acoperiş de cabană. Se presară nuca de cocos, iar din bucăţele mici de rahat se formează coşul, ferestrele şi uşa cabanei