Prăjitură Carpaţi

Prajitura Carpati jpeg

Îi mulţumim Floarei Pană din judeţul Hunedoara pentru această reţetă!

Ingrediente

Pentru foi 3 ouă 20 linguri zahăr 20 linguri ulei 20 linguri lapte 1 linguriţă amoniac făină cât cuprinde

1 cană zahăr

2 pachete margarină

2 linguri cacao

15 linguri făină

2 litri lapte

Mod de preparare

Pentru foi, amesteci ingredientele, iar din coca obţinută faci 6-7 foi şi le coci pe dosul tăvii. Pentru cremă, caramelizezi zahărul, adaugi margarina, cacaua şi făina, apoi torni laptele şi amesteci până se îngroaşă. Aşezi pe o tavă mai mare una dintre foi, pui un strat de cremă şi tot aşa. Păstrezi o parte din cremă. Dai tava la rece cel puţin trei ore, tai în dreptunghiuri cu laturile de 5, respectiv 10 cm, apoi pe diagonală, cât să obţii două triunghiuri pe care le lipeşti cu puţină cremă. Îmbraci prăjitura cu crema rămasă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg