Prăjitură cremoasă

Mulţumim Nadiei udur din Brăila pentru această reţetă de prăjitură!
Ingrediente
1 cană făină ½ cană unt 1 cană nuci mărunţite 250 g cremă de brânză 1 cană zahăr 250 ml frişcă bătută 1 plic budincă de ciocolată 1 plic budincă de vanilie 3 căni lapte (o cană şi jumătate pentru fiecare budincă) ulei cacao
Mod de preparare
Ungi o tavă cu ulei, amesteci făina cu untul, apoi adaugi nucile. Pui amestecul într-o tavă apăsând bine, după care dai tava la cuptorul preîncălzit până când compoziţia capătă o culoare aurie. Laşi să se răcească. Mixezi crema de brânză cu zahărul, adaugi jumătate din frişca bătută şi amesteci bine. Prepari budincile conform instrucţiunilor de pe plic. Întinzi crema de brânză peste blatul răcit, adaugi budinca de ciocolată, apoi cea de vanilie. Torni restul de frişcă rămasă, apoi decorezi cu bucăţele de nuci şi cacao.