Prăjitură cu caise

Rodica Vâlceleanu din Brăila ne- atrimis la redacţie o gustoasă reţetă cu fructe de sezon.
Ingrediente
6 ouă 200 g zahăr tos 2 plicuri zahăr vanilat 120 ml ulei 200 g iaurt simplu 450 g făină 1 linguriţă praf de copt 500 g caise coapte
Mod de preparare
Ouăle se mixează cu zahărul până ce compoziţia îşi triplează volumul şi se albeşte. Se foloseşte de preferat mixerul la treapta cea mai mare.
Se adaugă în fir subţire uleiul continuând mixarea şi iaurtul, lingură cu lingură. Făina se cerne cu praful de copt şi se adaugă în 3-4 tranşe, amestecând de jos în sus.
Se unge cu ulei o tavă, se tapetează cu făină şi se toarnă compoziţia. Se rup caisele în bucăţi potrivite şi se presară deasupra. Se coace cca 20 minute.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.