Prăjitură cu ciocolată de casă

Îi mulţumim Elenei Pană pentru această reţetă delicioasă!
Ingrediente
Pentru blat 6 albuşuri 250 g zahăr 250 g nucă prăjită şi apoi tăiată 4 linguri făină
6 gălbenuşuri
250 g zahăr
2-3 linguri cacao
esenţă de rom
un pachet margarină
400 g lapte praf
Mod de preparare:
Blatul: albuşul se bate spumă, se adaugă zahărul treptat, apoi se adaugă nuca şi făina. Se amestecă uşor şi se coce în tava unsă cu margarină.
Crema: gălbenuşurile se amestecă cu zahărul, cacaoa, esenţă de rom, margarina şi se fierb pe abur până se topeşte zahărul, după care se ia de pe foc. Se adaugă laptele praf şi se pune caldă peste blat. Deasupra, poţi adăuga glazură de ciocolată, dar nu este obligatoriu. O poţi orna după preferinţă.