Prăjitură cu cremă de brânză

Blat de cacao şi cremă de brânză? Da, vrem o porţie din această prăjitură recomandată de Dvornik Elke din Curtea de Argeş.
De ce ai nevoie pentru prăjitură
Pentru blat
6 ouă
100 ml ulei
6 linguri zahăr
2 linguri cacao
4 linguri făină
1 praf de copt
1 praf sare
Pentru cremă
500 g brânză de vaci
200 g margarină sau unt
200 g zahăr pudră
esenţă vanilie, după gust
Pentru glazură
800 ml suc de portocale
5 linguri de zahăr
2 plicuri budincă de vanilie
Cum se prepară prăjitura
Pentru blat, separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi spumă tare albuşurile cu praful de sare. Separat, freci gălbenuşurile cu zahărul, torni uleiul în fir subţire, apoi încorporezi cacaua, făina şi praful de copt. Omogenizezi, uşor, albuşurile şi răstorni compoziţia într-o tavă tapetată şi o dai la cuptorul încins până trece testul scobitorii. Îl laşi la răcit.
Pentru cremă, baţi margarina sau untul, ţinute la temperatura camerei, cu zahărul pudră, apoi încorporezi brânza de vaci şi esenţă după gust. O întinzi peste blat. Dai la rece 2 ore.
Pentru glazură, prepari budinca după instrucţiunile scrise pe plicuri, dar foloseşti suc de portocale în loc de lapte. O dai de pe foc şi o amesteci din când în când până se răceşte, apoi o întinzi uniform peste cremă. Ţii prăjitura la frigider câteva ore.