Prăjitură cu foi de nucă

Îi mulţumim Adrianei Mariana Rada din Oradea pentru această reţetă delicioasă pe care promitem să o încercăm!
Ingrediente Pentru foi 9 linguri zahar 2 oua intregi 2 linguri miere 2 linguri ulei 1 lingurita bicarbonat de sodiu dizolvat in putina zeama de lamaie 9 linguri nuca macinata faina cat cuprinde (300-350gr)
Pentru crema
500 ml lapte
4 linguri gris
2 plicuri zahar vanilat
1 cutie margarina
200 gr zahar.
Pentru decor
zahar pudra
Mod de preparare
Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se fac 3 foi.Foile se intind cu mana nu cu sucitoarea.Foile se coc pe dosul tavii unse cu ulei.
Pentru crema punem la fiert laptele,zaharul si zaharul vanilat cand fierbe adaugam grisul se amesteca pana se ingroasa si se lasa la racit.Apoi se adauga in rama frecata spuma in prealabil.
Asamblare: 1 foaie cu nuca, 1/2 crema, a 2-a foaie, 1/2 crema, a 3-a foaie cu nuca, zahar pudra