Prăjitură cu nucă de cocos

Un desert de vară, cu gust exotic, este ceeea ce ne propune doamna Elke Dvornic din Curtea de Argeş
Ingrediente
4 ouă
12 linguri apă
12 linguri zahăr
100 ml ulei de cocos
10 linguri făină
2 linguri cacao
1 praf de copt
1 cutie lapte condensat
150 g nucă de cocos
100 g ciocolată menaj, opţional
sare
Cum se prepară
Baţi albuşurile spumă cu puţină sare şi adaugi, treptat, zahărul, gălbenuşurile, apa şi uleiul de cocos. După ce ai amestecat bine, pui cacaua, făina şi praful de copt. Într-un bol, combini laptele condensat cu 130 g nucă de cocos, iei cu linguriţa compoziţie şi, într-o tavă tapetată, formezi grămăjoare, apoi torni uşor aluatul cu cacao peste ele. Dai la cuptor până se rumeneşte, aproximativ 30 de minute. Opţional, topeşti 100 g de ciocolată şi torni peste prăjitură, apoi presari nuca de cocos rămasă.