Prăjitură cu piure de castane şi cafea

Mulţumim Anişoara Ursan pentru suita de reţete cu care ne-aţi răsfăţat în ultima perioadă!
Ingrediente
3 blaturi din cate 4 oua 4 linguri de zahar un praf de sare 4 linguri de faina 2 linguri de ulei
500 g frisca lichida
250 g branza de vaci
300 g pire de castane
2 lingurite de nes decofeinizat
frisca si cafea
220 g gelatina
Preparare
Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare apoi cu zaharul.Se incorporeaza si galbenusaurile frecate un pic cu uleiu apoi faina turnata in ploaie
2Se prepara crema mixand frisca pana se intareste .Mixam si branzica de vaci cu piureul de castanae apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata.Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marin. Se unge fiecare blat cu crema apoi se aseaza unul pesate altul presand usor cu mana.Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura .Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.