Prăjitură marmorată

Mulţumim Feliciei Vanea din Bucureşti pentru această reţetă.
Ingrediente Pentru blat ● 200 g zahăr 100 g unt 2-3 linguri cacao 3 ouă 250 g smântână 280 g făină 250 ml lapte 1 plic praf de copt
Pentru biluţele de brânză
250 g mascarpone
65 g zahăr
1 ou
esenţă de vanilie
Pentru decor
mix fructe de pădure
fulgi de migdale
1 plic Tort-Gelee transparent
Mod de preparare
Mixezi untul cu zahărul. Când obţii o cremă omogenă, adaugi ouăle, pe rând, amestecând bine. Torni laptele şi smântâna, omogenizezi, apoi pui făina, cacaua şi praful de copt. Torni compoziţia într-o tavă de copt, tapetată.
Pentru biluţele de brânză, mixezi bine ingredientele. Cu o linguriţă, aşezi biluţe din loc în loc, peste compoziţia din tavă. Presari mixul de fructe de pădure şi fulgi de migdale, şi dai la cuptorul încălzit în prealabil 35-40 de minute, la foc mediu. Când s-a răcit prăjitura, cu ajutorul unei pensule de silicon, ornezi cu Tort-Gelee, preparat conform instrucţiunilor de pe plic.