Prăjitură răsturnată cu vişine

Doamna Elena Harabagiu ne-a trimis reţeta celei mai bune prăjituri răsturnate cu vişine, încercată chiar de ea.
De ce ai nevoie pentru prăjitură
5 ouă
250 g zahăr si 3 linguri
250 ml ulei
12 linguri făină
2 plicuri zahăr vanilat
1 praf de copt stins
1 kg vişine
2 linguri cacao
Cum se prepară prăjitura
Se aşază hârtie de copt într-o tavă de dimensiuni normale, iar peste hârtie se presară 3 linguri de zahăr tos, astfel încât să fie acoperit tot fundul tăvii. Vişinele se spală, se curăţă de codiţe şi sâmburi, se rup în două şi se aşază peste zahărul din tavă. Ouălele se mixează cu zahărul tos şi cel vanilat. Se toarnă uleiul în fir subţire, ca la maioneză, până când compoziţia devine cremoasă. Se adaugă şi praful de copt stins şi făina rând pe rând. Se împarte compoziţia şi o parte se amestecă cu cacao. Compoziţiile obţinute se toarnă peste vişine şi se pun la copt în cuptorul încălzit în prealabil. Partea de sus va fi uşor caramelizată. Când se răceşte, se taie şi se pudrează cu zahăr.