Pui cu unt aromat

Mulţumim Nadiei Budur din Brăila pentru această delicioasă reţetă pe care ne-a trimis-o la redacţie!
Ingrediente 1 pui mare 250 g unt la temperatura camerei 250 ml vin alb ½ kg cartofi noi 5 frunze usturoi verde 5 frunze ceapă verde rozmarin sare piper
Mod de preparare
Mixezi untul până devine spumos, adaugi frunzele de ceapă şi de usturoi pisate, apoi sarea, piperul, rozmarinul şi amesteci. Ungi puiul cu compoziţia obţinută atât la interior, cât şi la exterior, după care îl dai la rece 2-3 ore. Încingi cuptorul. Aşezi în tavă un borcan în care pui vin şi câteva ace de rozmarin. În tavă adaugi şi cartofii tăiaţi felii. Dai la cuptor, la foc mic, pentru o oră şi jumătate (până se rumeneşte frumos).
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.