Pui mănăstiresc

20170315 205628 jpeg

Este atât de bună încât te vei linge pe degete după ce vei încerca reţeta de pui mănăstiresc a doamnei Ioana Ungureanu.

De ce ai nevoie pentru pui mănăstiresc

4 pulpe de pui 1 ceapa 500 g ciuperci 3 oua 400 gr smantana 1 jumatate legatura mara o jumatate legatura patrunjel sare piper boia Cum se prepară pui mănăstiresc

Punem pulpele curatite si taiate pe jumatate in putin ulei sa se prajeasca putin si apoi punem 500 ml apa fierbinte si lasam sa fiarba o ora. Acum punem si condimente peste pui. Intre timp, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei si o calim pana se inmoaie. Punem ciupercile taiate lamele peste si lasam pana ciupercile lasa apa si se calesc putin. Smantana o batem cu cele 3 oua si punem si verdeata tocata marunt.

Intr-un vas yena sau o tava vom ansambla preparatul. Punem bucatile de pui, ciupercile, iar deasupra vom turna sosul de smantana cu ou. Dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg