Raţă la cuptor

Rata la cuptor 1 jpeg

Îi mulţumim Biancăi Panazan din Braşov pentru această reţetă.

Ingrediente

1 raţă sucul de la 1 portocală 2 căţei de usturoi

ulei de măsline

50 ml vin alb

sare

piper alb

ghimbir

praf de curcuma

Mod de preparare

Înlături bucăţile de grăsime, ungi raţa cu ulei, presari condimentele, stropeşti cu puţin vin şi laşi la frigider o zi. Pui raţa într-un vas de lut şi adaugi sosul de la marinată. Crestezi raţa şi pui în locurile respective feliuţe de usturoi. Torni puţină apă în vas, acoperi cu un capac şi dai la cuptorul preîncălzit 60-90 de minute. După o oră scoţi capacul, torni sucul de portocală şi mai laşi la cuptor până se rumeneşte.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg