Reţetă de ouă umplute

oua umplute jpeg

Mulţumim Mirabelei Bogdea Aflageac din Timişoara pentru această reţetă!

Ingrediente

10 oua 100 g sunca sare si piper 1 cutie de branza cu smantana 1 legatura de ceapa verde( se foloseste doar partea verde)

Mod de preparare

Se fierb ouale in apa cu putina sare.Se lasa sa se raceasca, apoi se curata si se taie in jumatate, se scot galbenusurile. Galbenusurile se zdrobesc cu furculita, apoi se amesteca cu branza cu smantana, sare si piper dupa gust. Se toaca partea verde de la ceapa, se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga si sunca taiata marunt. Se umplu albusurile cu compozitia de mai sus. Se orneaza cu bacatele mici de rosii si frunze ce ceapa vede.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.