Reţetă recomandată de Flavia: Portocale Bombay

Astăzi vă prezint o reţetă raw-vegan , uşor de preparat, cu ingrediente puţine şi savuroase.
Ingrediente pentru patru porţii
4 portocale medii
o legătură de coriandru
o legătură de mentă
150 gr zahăr tos
seminţele de la 1/2 de rodie mare
Modul de preparare
1. Se curăţă portocalele, se scot cu grijă pieliţele şi se taie rondele
2. Se pun într-un mixer, zahărul, coriandrul şi menta şi se mixeaza până în momentul în care se obţine o pudră fină, iar coriandrul şi menta sunt perfect încorporate.
3. Se aşeza feliile de portocală pe farfurii individuale pentru servit şi se pudreaza cu zahărul aromatizat.
4. Se taie rodia în jumătate şi cu ajutorul unei linguriţe se scot sâmburii care se pun peste feliile de portocale aromatizate.
Flavia Lascu este o ardeleancă de 29 de ani care îşi doreşte să vă încânte cu reţetele unor preparate minunate. Anul acesta, a avut norocul să fie aleasă pentru a participa la un show culinar televizat. De curând a devenit membru al R.G.C.( Romanian Gastronomic Comunity).

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de Flavia Lascu şi aparţin acesteia.