Reţetă recomandată de Flavia: Salată de sfeclă roşie, brânză de capră şi mere

Sfecla rosie este benefică pentru sănătate. Se consumă coaptă, fiartă sau murată. Iată cum puteţi face o salată delicioasă.
Ingrediente pentru salată de sfeclă roşie, brânză de capră şi mere
sfeclă roşie coaptă în suc propriu 500 gr 1 măr mare roşu zeama de la o lămâie 50 gr alune prajite 100 gr brânză de capră
Mod de preparare pentru salată de sfeclă roşie, brânză de capră şi mere
Se taie sfecla în sferturi, la fel ca şi mărul, nu înainte de a scoate compartimentul cu sâmburi, se stropeşte cu zeama de lămâie ca să nu se înnegrească.
Se amestecă sfecla roşie cu bucăţile de măr, apoi cu alunele şi se repartizează compoziţia în farfurii. Aşezonati după gust cu brânza de capră.
Flavia Lascu este o ardeleancă care îşi doreşte să vă încânte cu reţetele unor preparate minunate.
Anul trecut , a avut norocul să fie aleasă pentru a participa la un show culinar televizat. De curând a devenit membru al R.G.C. (Romanian Gastronomic Comunity).
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de Flavia Lascu şi aparţin acesteia.