Ruladă „Albă ca Zăpada“

Untitled jpeg

Doamna Eliza Corovancă ştie ce reţete nu pot lipsi de pe masa festivă. Iar această ruladă aperitiv este doar un exemplu.

Ai nevoie de

4 oua

4 linguri smântână  lichidă

1 legătură marar

1 morcov

4 cuburi de brânză topită

câteva foi de ceapa verde

sare

piper

Cum se prepară

Punem cele patru cuburi de brânză topită la congelator pentru zece minute

Pe o hârtie de copt pusă intr-o tava de copt formăm din morcov şi mărar un ornament

Batem cele 4 oua cu două linguri de  smântână, sare şi piper, turnam compoziţia peste ornamentul de morcov şi mărar având grijă să nu plutească in compoziţie. Coacem la 180 de grade cinci minute sau până se rumeneşte puţin . Când e rece, o răsturnăm pe o folie transparentă şi o umplem cu brânză topită rece data pe răzătoare, verdeaţă şi celelalte două linguri de smântână. Putem adăuga şi măsline felii şi cuburi de ardei gras roşu. O rulam având grijă că acel ornament sa cada deasupra, o lăsăm la rece o oră apoi o putem  servi.