Ruladă „Albă ca Zăpada“

Untitled jpeg

Doamna Eliza Corovancă ştie ce reţete nu pot lipsi de pe masa festivă. Iar această ruladă aperitiv este doar un exemplu.

Ai nevoie de

4 oua

4 linguri smântână  lichidă

1 legătură marar

1 morcov

4 cuburi de brânză topită

câteva foi de ceapa verde

sare

piper

Cum se prepară

Punem cele patru cuburi de brânză topită la congelator pentru zece minute

Pe o hârtie de copt pusă intr-o tava de copt formăm din morcov şi mărar un ornament

Batem cele 4 oua cu două linguri de  smântână, sare şi piper, turnam compoziţia peste ornamentul de morcov şi mărar având grijă să nu plutească in compoziţie. Coacem la 180 de grade cinci minute sau până se rumeneşte puţin . Când e rece, o răsturnăm pe o folie transparentă şi o umplem cu brânză topită rece data pe răzătoare, verdeaţă şi celelalte două linguri de smântână. Putem adăuga şi măsline felii şi cuburi de ardei gras roşu. O rulam având grijă că acel ornament sa cada deasupra, o lăsăm la rece o oră apoi o putem  servi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg