Ruladă aperitiv

Mulţumim Marinelei Dragomir din judeţul Olt pentru această reţetă de ruladă aperitiv.
Ingrediente
Pentru blat 5 ouă 5 linguri apă rece 10 linguri făină 1 praf de sare
2 cutii cremă de brânză
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
1 ardei gras verde
10 măsline
100 g şuncă presată
Mod de preparare
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi restul ingredientelor, pe rând. Amesteci bine compoziţia, o torni în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîncălzit până se rumeneşte. O laşi să se răcorească 5 minute, după care o scoţi pe un prosop umed. Rulezi cu prosopul şi laşi până pregăteşti umplutura. Tai şunca şi ardeii cubuleţe, iar măslinele feliuţe. Adaugi crema de brânză, omogenizezi, apoi întinzi umplutura peste blat. Rulezi şi dai la rece.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.