Ruladă cu brânză

rulada de oua la cuptor jpeg

Mulţumim Octaviei Mărculescu din judeţul Timiş pentru reţeta trimisă la redacţie! Ingrediente

5 oua

2 legaturi patrunjel

un varf de cutit sare

un varf de cutit piper

o lingurita rasa praf de copt cu sofran

100 g smantana

50 g amidon (faina)

50 g faina (poate fi inlocuit amidonul cu faina )

100 g telemea (sau branza albastra )

200 g branza dulce

200 g smantana

1 lingurita cu varf mustar

o legatura verdeata (marar,ceapa verde...)

6 felii sunca Praga

sare daca mai este nevoie

un varf de cutit piper

Mod de preparare

Separam ouale,amestecam galbenusele cu smantana ,piper si la final faina cu praful de copt.Batem albusele cu praful de sare si adaugam compozitia de galbenuse,amestecand prin rasturnare cu o spatula.Intindem compozitia intr-o tava intinsa de la aragaz pe care am pus hartie de copt.Peste compozitie punem frunze de patrunjel netocate.Dam la cuptorul preincalzit la 180 -15 min. Scoatem tava si rasturnam rulada pe un prosop umed si rulam imediat .pana se raceste facem compoozitia de branza. Radem branza ,adaugam smantana,branza dulce scursa bine,mustar,verdeata tocata,sare daca mai trebuie si piper.Omogenizam sa obtinem o pasta onmogena. Desfacem rulada ,scoatem folia si intindem pe aluat crema de branza.,apoi feliile de sunca si rulam strans.Dam la rece invelind rulada in folie.Dupa minim 2 ore taiem rulada felii.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.