Ruladă cu brânză

Mulţumim Octaviei Mărculescu din judeţul Timiş pentru reţeta trimisă la redacţie! Ingrediente
5 oua
2 legaturi patrunjel
un varf de cutit sare
un varf de cutit piper
o lingurita rasa praf de copt cu sofran
100 g smantana
50 g amidon (faina)
50 g faina (poate fi inlocuit amidonul cu faina )
100 g telemea (sau branza albastra )
200 g branza dulce
200 g smantana
1 lingurita cu varf mustar
o legatura verdeata (marar,ceapa verde...)
6 felii sunca Praga
sare daca mai este nevoie
un varf de cutit piper
Mod de preparare
Separam ouale,amestecam galbenusele cu smantana ,piper si la final faina cu praful de copt.Batem albusele cu praful de sare si adaugam compozitia de galbenuse,amestecand prin rasturnare cu o spatula.Intindem compozitia intr-o tava intinsa de la aragaz pe care am pus hartie de copt.Peste compozitie punem frunze de patrunjel netocate.Dam la cuptorul preincalzit la 180 -15 min. Scoatem tava si rasturnam rulada pe un prosop umed si rulam imediat .pana se raceste facem compoozitia de branza. Radem branza ,adaugam smantana,branza dulce scursa bine,mustar,verdeata tocata,sare daca mai trebuie si piper.Omogenizam sa obtinem o pasta onmogena. Desfacem rulada ,scoatem folia si intindem pe aluat crema de branza.,apoi feliile de sunca si rulam strans.Dam la rece invelind rulada in folie.Dupa minim 2 ore taiem rulada felii.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.