Ruladă de pui cu spanac şi sos de iaurt

12592376 1720255468243440 1385073410279949360 n jpeg

Pentru aperitiv, domnul Daniel Albert Bertoni a pregătit această ruladă de pui cu spanac.

De ce ai nevoie pentru ruladă

1 felie piept de pui 4 felii jambon afumat 2 linguri spanac călit 1 ardei gras roşu tăiat bastonaşe 1 ardei gras galben tăiat bastonaşe 2-3 bastonaşe caşcaval 100 g iaurt gras coaja rasă de lămâie 1 linguriţă zeamă de lămâie 1 lingură ulei de măsline sare, după gust piper, după gust

Cum se prepară rulada

Baţi uşor pieptul de pui acoperit cu folie alimentară. Separat, întinzi două folii de aluminiu şi aşezi feliile de jambon, una lângă alta, cu marginile suprapuse. Peste jambon pui carnea, o dai cu sare şi piper, după gust. Aşezi spanacul, netezeşti şi pui pe lungime caşcavalul şi ardeii graşi. Rulezi şi strângi bine la capete, apoi fierbi ruloul 20 de minute.

Pentru sos, freci uleiul, coaja şi zeama de lămâie cu sare şi piper, după gust. Îl serveşti alături de ruladă.