Ruladă de spanac cu somon afumat

rulada Adelina jpeg

Doamna Adelina Dorache din Bucureşti ne-a trimis cea mai bună ruladă pentru aperitiv.

De ce ai nevoie pentru ruladă de spanac cu somon afumat

Pentru ruladă

300 g spanac proaspăt

4 ouă

150 ml smântână pentru gătit

2 linguri făină

2 linguri ulei

sare

piper

1 praf de nucşoară

Pentru umplutură

100 g somon afumat

400 g brânză de vacă

2 linguri ulei de măsline

marar

ceapă verde

sare, după gust

Cum se prepară rulada de spanac cu somon afumat

Cureţi, speli şi sotezi spanacul în ulei până se înmoaie, îl laşi să se scurgă bine, apoi îl amesteci cu smântâna, făina, gălbenuşurile, nucşoara, sare şi piper, după gust. Baţi albuşurile spumă tare, apoi le încorporezi în spanac. Întinzi hârtie de copt într-o tavă şi, cu o lingură, transferi pasta de spanac, apoi o nivelezi cu grijă. Dai la cuptorul încins 10-15 minute. Rulezi blatul cald în hârtia de copt.

Între timp, prepare umplutura. Amesteci toate ingredientele, mai puţin peştele. Derulezi blatul, întinzi crema, aşezi bucăţile de somon, rulezi strâns şi dai rulada la frigider 30 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg