Rulouri cu cireşe

Laurenţia Cornea ne-a trimis această reţetă la redacţie şi îi mulţumim pentru sugestie. Vouă vă place?
Ingrediente
500 g faina 1 plic drojdie uscata 2 oua 80 g unt 100 g zahar 240 ml lapte Coaja de Portocala esenta de rom Cirese 500 g cirese 5 linguri zahar 1 lingurita scorţişoară 2 linguri faina 1 ou
Mod de preparare
Într-un, vas se amesteca faina cu sarea, zahărul, coaja, drojdia, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untul, esenta de rom si framantam adaugand treptat laptele caldut.Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.
Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, adaugam ciresele amestecate cu zahărul, faina, scorţişoară si punem pe foaia de aluat.
Rulam si taiem rondele de 2 cm grosime cu un cutit bine ascutit .
Asezam fiecare bucata de rulou cu fata in sus, intr-o tava unsa cu ulei.
Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos pe deasupra.
Le pudram cu zahar pudra cand sunt calde.