Rulouri de pizza

Mulţumim Clementinei Suciu din comuna Braniştea din judeţul Bistriţa Năsăud pentru această reţetă de aperitiv delicios.
Ingrediente 35 bucăţi
Pentru aluat 500 gr faina 100 ml ulei 3 linguri smantana 1 ou
100 ml lapte
1 lingura zahar
25 gr drojdie
3 linguri faina
2 cepe
1 conserva carne de porc(vita)
sare
piper
boia
1 lingura pasta de ardei
100 gr cascaval
1 ou
seminte de susan
Mod de preparare
Din lapte,zahar drojdie si cele 3 linguri de faina se pregateste maiaua.Cand a dospit de adauga in castronul in care am pus ingredientele pentru aluat.Framantam un aluat potrivit de tare pe care il lasam la dospit.Intre timp pregatim umplutura.In putin ulei ,calim ceapa taiata marunt,adaugam carnea din conserva,sare,piper,boia si pasta de ardei.
Amestecam bine sa se intrepatrunda aromele si lasam sa se raceasca.Aluatul care a dospit intre timp il impartim in 4 bucati.Fiecare bucata o intindem,punem umplutura si cascavalul razuit peste,apoi rulam.Taiem cu cutitul triunghiuri pe care le asezam in tava ,pe hartie de copt.Ungem fiecare triunghi cu ou batut si presaram seminte de susan.Dam la cuptor 40-45 min.Sunt delicioase alaturi de un pahar cu vin sau bere.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.