Rulouri de vinete umplute cu legume

Pentru că trebuie să profităm de ultimele vinete de sezon, cititoarea noastră fidelă Maria Angelica Trică ne propune această reţetă.
Ingrediente
2 vinete 5 roşii 5 ardei capia roşii 5 căţei de usturoi 1 legătură de mărar ulei de măsline sare
Preparare
Se coc ardeii pe plita,se dau cu sare si se decojesc,apoi se curata de cotor.Se spala vinetele si se taie in felii subtiri,pe lungime.Se dau cu sare pe fiecare parte si se lasa sa se scurga aproape 15 minute.
Se rumenesc in ulei incins si se pun pe hartie absorbanta.Se oparesc rosiile si se curata de pielite,taindu-le marunt.Se calesc 3-4 minute intr-o lingura de ulei de masline in care se pune un catel de usturoi,tocat marunt.
Se dau la o parte si se pune si ardeiul tocat marunt si mararul proaspat tocat fin.Se pune pe fiecare felie de vanata,cate o lingura din amestecul de legume.Se ruleaza si se asaza intr-un vas termorezistent uns.Se stropesc cu putin ulei de masline si se adauga printre rulouri catei de usturoi feliati si se dau la cuptorul incins pentru cateva minute.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.