Salată de boeuf

salata de boeuf jpeg

Mulţumim Mariei Angelica Trică din judeţul Vlcea pentru această reţetă.

Ingrediente

400 g cartofi 500 g carne de vita 3 morcovi 2 radacini patrunjel o telina mica 200 g mazare castraveciori ardei gogosar mustar maioneza

ardei rosu

foi de patrunjel

masline

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert,la foc potrivit,intr-o oala cu apa rece.Cand da in clocot se curata de spuma,se pune putina sare si se lasa sa fiarba in continuare,pe foc mic,fara sa mai clocoteasca.Carnea se taie in cubulete.Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert.Dupa fierbere,cartofii,morcovii,patrunjelul si telina se taie in cubulete.Se pune totul intr-un castron,se adauga castraveciorii taiati,ardeiul taiat si mazarea.Se sareaza,se adauga o parte de maioneza si o lingura de mustar si se amesteca bine.Amestecul se pune pe un platou sau un vas termorezistent si se niveleaza suprafata.Restul de maioneza se intinde cu un cutit lat in strat uniform.Se decoreaza cu ardei ,masline si foi de patrunjel.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg