Salată de fasole uscată

Îi mulţumim Elenei Mihaela Bogdan din Timişoara pentru această reţetă simplă.
Ingrediente (4 porţii)
300-400 g fasole uscată 300 g muşchi afumat 4-5 castraveţi muraţi 4 gogoşari muraţi 1 ceapă roşie 2 roşii sare piper ulei de măsline mărar verde
Mod de preparare
Pui fasolea înmuiată la fiert şi schimbi apa de trei ori. O strecori şi o pui într-un bol, să se răcească. Poţi folosi şi fasole din conservă. Toci ceapa julien, castraveţii, gogoşarii şi muşchiul le tai felii şi le pui peste fasolea răcită. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, adaugi ulei de măsline şi mărar verde tocat, tot după gust. Amesteci totul foarte bine, iar la servire ornezi cu roşii. Dacă doreşti, poţi presăra şi puţin caşcaval ras.