Sărmăluţe cu brânză

Heee...nici prin gând nu v-a trecut vreodată să faceţi astfel de sărmăluţe. Cum? Sarmalute cu brânză? Păi nu cu ccarne sau orez? Cu brânză? Cititoarea naostră Maria Angelica Trică s-a gândit, le-a preparat, i-au plăcut şi acum te provoacă şi pe tine.
Ingrediente
8-10 frunze de salată verde 200 g brânză de vaci 2-3 linguri smântână 2-3 crenguţe de mărar 3-4 fire ceapă verde 2-3 roşii sare
Mod de preparare
Se amestecă bine brânza de vaci fărâmiţată cu smântâna, mărarul şi ceapa tocate fin şi sare după gust. Se freacă compoziţia cu o lingură de lemn până se face ca o pastă. Se umplu foile de salată cu această compoziţie şi se rulează ca nişte sărmăluţe.
Se aşază aceste sarmalute cu brânză pe un platou şi se ornează cu smântână şi felioare de roşii.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.