Sărmăluţe cu brânză

<KENOX S630  / Samsung S630> jpeg

Heee...nici prin gând nu v-a trecut vreodată să faceţi astfel de sărmăluţe. Cum? Sarmalute cu brânză? Păi nu cu ccarne sau orez? Cu brânză? Cititoarea naostră Maria Angelica Trică s-a gândit, le-a preparat, i-au plăcut şi acum te provoacă şi pe tine.

Ingrediente

8-10 frunze de salată verde 200 g brânză de vaci 2-3 linguri smântână 2-3 crenguţe de mărar 3-4 fire ceapă verde 2-3 roşii sare

Mod de preparare

Se amestecă bine brânza de vaci fărâmiţată cu smântâna, mărarul şi ceapa tocate fin şi sare după gust. Se freacă compoziţia cu o lingură de lemn până se face ca o pastă. Se umplu foile de salată cu această compoziţie şi se rulează ca nişte sărmăluţe.

Se aşază aceste  sarmalute cu brânză pe un platou şi se ornează cu smântână şi felioare de roşii.

Sarmale fara carne

Sarmale fara carne

Sarmale cu orez si smantana

Sarmale cu orez si smantana

Sarmale cu carne de porc

Sarmale cu carne de porc

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.