Şniţel vienez

Mulţumim Cristinei Nedelcu din Caransebeş, judeţul caraş Severin pentru această reţetă binevenită pentru acest weekend.
Ingrediente
4 felii carne slaba porc 2 oua 50 ml lapte 4 linguri faina 5 linguri pesmet 25 gr unt 100 ml ulei sare piper
Preparare
Carnea se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Se presara apoi cu sare si piper.Se pregatesc 3 vase; unul cu faina ,al doilea cu ouale batute cu lapte,al treilea cu pesmet.Se topeste untul in tigaia de prajit si se adauga si uleiul.Fiecare bucata de carne se trece prin faina,oua si pesmet,scutura de surplus si se prajeste imediat,pe ambele parti,in uleiul incins.Se scoate pe servete de hartie.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.