Şniţele de pui

Mulţumim Mariei Iosip din Galaţi pentru că ne-a reamintit gustul de neegalat al unor delicioase şniţele de pui.
Ingrediente
1 piept de pui 3 ouă piper sau boia iute oregano busuioc 1 cană făină ulei pentru prăjit sare
Mod de preparare
tul de pui, îl usuci cu prosoape absorbante şi îl porţionezi. Fiecare bucată o baţi uşor cu ciocanul de şniţele, dar nu înainte să aşezi o folie de plastic pe bucata de carne. Condimentezi feliile de carne cu sare şi piper sau alt condiment, la alegere (boia iute, oregano, busuioc). Baţi ouăle bine cu puţină sare şi adaugi treptat făină, până obţii un sos legat şi consistent. Treci bucăţile de carne prin făină, prin compoziţia de ou şi le prăjeşti pe ambele părţi, rumenindu-le frumos. Le scoţi pe prosoape absorbante şi le serveşti cu ce garnitură îţi place. Dacă doreşti, le poţi trece prin pesmet.