Spaghete cu chifteluţe şi sos de roşii

spaghete cu chiftelute si sos de rosii jpeg

Îi mulţumim lui Robert Bădică din Ghimpaţi pentru această reţetă!

Ingrediente

150 g spaghete 1 ceapă 100 ml suc de roşii 4 chifteluţe de pui, prăjite 1 linguriţă oţet 1 linguriţă zahăr 2 linguri ulei sare piper caşcaval

Mod de preparare

Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le pui la scurs. Separat, căleşti ceapa tăiată în ulei încins, pui sucul de roşii, oţetul şi zahărul, amesteci şi laşi la fiert. Adaugi chifteluţele, sare şi piper. Mai ţii la foc încă cinci minute şi opreşti. Torni sosul peste spaghete, razi caşcaval, după gust, şi serveşti.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg